Diensten

Het internet is voor de meeste ondernemers best wel een ingewikkeld verhaal. Daarom hebben wij besloten om onze website zo klantvriendelijk mogelijk te houden. De meeste technische termen zoals database's, mysql, php die maken u niet zoveel uit. Het gaat erom dat er een product komt dat de uitstraling heeft van wat u wilt uitstralen. Hieronder hebben wij een aantal kopjes van de meest voorkomende werkzaamheden.

Het uiterlijk van uw website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken. Het is daarom naast de structuur en werking van uw website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij hoe u zich als bedrijf presenteert.

G-raph kan voor u een gehele website ontwerpen aan de hand van een bestaande website of huisstijl, maar ook in volledig overleg met voor u een nieuw en fris ontwerp, realiseren.

Tot voor kort..

Tot voor kort was het gebruikelijk om websites te bouwen met een vaste breedte, in de veronderstelling dat iedereen dezelfde gebruikservaring zou hebben. Meestal tussen de 950 en 980 pixels, zodat schermen met verschillende resoluties een website altijd goed weer konden geven. Deze breedte was eigenlijk de gulden middenweg: niet te breed voor kleine schermen, maar ook niet te smal voor bezoekers met een groot beeldscherm.

 

Versterk uw bedrijf/merk met een sterk logo design.

De hoe, wat en waarom van een onderneming is erg belangrijk voor de klant van nu. Wat is een onderneming, hoe wordt dit gedaan en waarom? De klant staat centraal, dus inspelen op de behoefte van uw doelgroep is erg belangrijk en daar hoort een passende logo design bij.

Een grafisch design, bepalend voor uw uitstraling.

U als ondernemer heeft een duidelijke huisstijl dat aansluit op uw doelgroep. Met het grafisch design van verschillende reclame uitingen is het belangrijk om de huisstijl vast te houden. Doormiddel van kleurgebruik, lettertype, lettergrootte en afbeeldingen wilt u, uw klanten blijven prikkelen. Wanner uw grafisch ontwerp juist wordt toegepast, dan kunt u uw klanten overtuigen van de boodschap achter uw onderneming.

Tags: 

We begrijpen beter dan wie dan ook dat een deadline heel wat stress met zich mee brengt. Drukwerk moet tijdig verstuurd worden en uiteraard leveren uw klanten tekst- en beeldmateriaal op het laatste nippertje aan. Hier komen onze specialisten u graag tegemoet!

We kunnen in de mate van het mogelijke bij u op bedrijf aan de slag of nemen wat werk uit handen in ons kantoor. Bestanden ontvangen en bezorgen we dan graag via onze ftp-server.

Cool people!