Logo ontwerp / restyling

Versterk uw bedrijf/merk met een sterk logo design.

De hoe, wat en waarom van een onderneming is erg belangrijk voor de klant van nu. Wat is een onderneming, hoe wordt dit gedaan en waarom? De klant staat centraal, dus inspelen op de behoefte van uw doelgroep is erg belangrijk en daar hoort een passende logo design bij.

Uw onderneming wordt herkend door middel van uw logo dat uw naam versterkt en het onderscheidend vermogen uitstraalt. Tijdens het logo ontwerpen wordt dan ook altijd geëxperimenteerd met lettertype, kleur en grafische elementen. Door daarnaast de wensen van u en uw doelgroep af te stemmen komen wij met een passende logo ontwerp.

G-raph vergeet uw core business nooit en zorgt er voor dat klanten uw logo ontwerp in één opslag met uw organisatie associëren. Wij denken na over de behoefte van uw klanten en brengen uw boodschap over.

Recente logo projecten

We decided to design a new and global logo/baseline that we could use this year and in the future. We were brainstorming about this and we had to u

DrupalCamp Leuven is an annual gathering of people loving, learning and discussing the open-source content management system, Drupal.

Een creatief en tijdloos logo voor RNF Renovatiewerken uit Rummen.

Cool people!