Webontwikkeling

Het internet is voor de meeste ondernemers best wel een ingewikkeld verhaal. Daarom hebben wij besloten om onze website zo klantvriendelijk mogelijk te houden. De meeste technische termen zoals database's, mysql, php die maken u niet zoveel uit. Het gaat erom dat er een product komt dat de uitstraling heeft van wat u wilt uitstralen. Hieronder hebben wij een aantal kopjes van de meest voorkomende werkzaamheden.

Een professionele website

U staat op het punt om te gaan starten met een website. Wellicht heeft u wel al een logo of een huisstijl. Heeft u dat niet dan kunnen onze vormgevers u daar natuurlijk ook van dienst mee zijn. Aan de hand van uw logo / huisstijl zullen wij in goed overleg met u een geheel nieuwe website gaan ontwikkelen. Wij bieden diverse kant en klaar oplossingen zodat wij ook de webhosting en de domeinregistratie voor u regelen.

Bestaande website vernieuwen...

De kans is groot dat uw onderneming al een website heeft. Mischien wordt het dan tijd om uw oude website te pimpen of mischien wel iets heel nieuws te ontwikkelen. Door onze flexibiliteit zijn wij in staat om van oudere websites een nieuw parade paardje te maken.

Uw website's zelf kunnen aanpassen?

Wellicht heeft u er eerder van gehoord. Een content management systeem kan u helpen met het online beheren van uw website. Overal ter wereld kunt u via onze speciale software uw website aanpassen. Wij ontwikkelen zowel met ons eigen systeem als met open source systemen zoals Drupal of WordPress.

Een oplossing op maat...

Wellicht heeft u voor uw website specialistische modules nodig of wilt u iets op maat laten ontwikkelen. Geen idee is te groot voor onze programmeurs. Keer op keer bewijzen zij zich met de meest creatieve oplossingen. Daagt u ze uit?

Recente webdevelopment projecten

This year (2014) we designed, and implemented the new design into the COD distribution from drupal. 

Momenteel is Ducati Antwerpen druk bezig met het bouwen van een splinternieuwe DucatiStore in Antwerpen.

Voor Multinox bvba, een jong en trendy metaalbewerkingsbedrijf uit Herk-de-Stad, mochten we een nieuwe layout en drupal website realiseren.

Cool people!